Information


 

Information för klubbar och föreningar

Här hittar Du och Din klubb eller förening information om hur vi på Prima4you tillsammans med er, på bästa sätt kan lägga upp såväl beställningar som betalning direkt här i shopen!

  1. Ni väljer ut de produkter ni vill ha till er klubb/förening under fliken "Klubbprodukter", cirka 12-15 st (valfritt) brukar vara lagom i den färg/färger som representerar er.
  2. Ni kan byta ut/lägga till produkter när ni och er klubb så önskar.
  3. Loggan vill vi ha i JPEG- format för brodyr, EPS-format för tryck.
  4. Priserna på produkterna är inklusive brodyr och tryck (under fliken Klubbprodukter), namnbrodyr/tryck tillkommer med 55:- /styck.
  5. Mejla produkter- artnr och färg på kläder och brodyr tillsammans med logotypen så hör vi av oss när vi har bearbetat detta.
  6. Efter att vi har lagt upp en egen flik på er klubb på Prima4you så lägger ni upp en länk på eran hemsida så kan medlemmarna i er klubb/förening lätt beställa själva. Betalningen sköts direkt i shopen. Det tar ca 10 arbetsdagar att få en fungerande shop. Detta är kostnadsfritt.

 

Frakt tillkommer med 55 kronor/beställning.

Tveka inte att ringa eller skriva om Ni undrar något! Vi sätter en stolthet i att ha en nära kommunikation med våra kunder och att de föreningar och ridklubbar som anlitar oss får bästa möjliga bemötande.

Tel: 0706-151413
Mail: info@prima4you.se